10 reaktioner på ”Tutorial basic hoodie, size 68-164

 1. Marie-Louise Sjöberg skriver:

  Ärmmudden har en väldigt mystisk form tycker jag. Förstår inte riktigt hur den ska fästas. Är det meningen att den ska vara smalare ju närmare händerna den kommer?

  Gilla

 2. Margaretha Lind skriver:

  Jag skulle önska att alla kommentarer och beskrivningar skrivs på svenska! Många av användarna av mönstren talar svenska vad jag kan förstå. Dessutom borde mönstren vara mer utförliga beskrivna. Man ska inte behövs leta på nätet för att se hur detaljer ska sys! Priset är alltför högt för den knapphändiga beskrivningen som följer med mönstret. Jag är inte nybörjare inom sömnad.

  Gilla

  • patternsbyruni skriver:

   Basic hoodie är ett av de första mönstret som gjordes, tyvärr har det inte hunnits med att uppdatera sömnadsbeskrivning på denna än. Men det kommer. Nyare mönster har en mycket mer utförlig sömnadsbeskrivning.

   Att däremot även lägga till svensk text på inläggen kan jag ordna hädanefter om det efterfrågas.

   //Linda

   Gilla

 3. Ann-Jorid Isaksen skriver:

  Har kjøpt papirmønster av ” Basic hoodie with a twist” til barn, og på dette er hettemønsteret feil for både rund og spiss hette. Har tegnet om og håper det blir bra på den jeg holder på med, men ønsker svært gjerne riktig versjon tilsendt slik at jeg slipper å endre på alle størrelsene. Kan jeg eventuelt få tilsendt dette som PDF? (Bare hettemønsterene)

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s